• Ништа без жена седми пут у Институту за трансфузију крви Србије

  Ваша локацијаИнститут за ... / Добровољно давање крви /
  09. март 2017.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Најуспешнија до сада, седма кампања Ништа без жена, одржана је јуче у Институту за трансфузију крви Србије. Одзив Београђанки је премашио сва очекивања. Од 186 јединица крви прикупљених у сали, 124 дале су жене. Ни овог пута није изостала подршка јачег пола, па се међу дамама нашао и велики број наших суграђана који су дали крв у Институту и акцијама на терену. Захваљујући позитивној атмосфери и доброј енергији, јуче су екипе Института прикупиле 405 јединица крви, чиме су резерве Института значајно побољшане.
  Кампања је ове године била посвећена женама у здравству, а дамама у белим мантилима придружиле су се Београђанке запослене у полицији, јавним службама и медијима, затим спортистиње, даме из света уметности и забаве, међу њима Биљана Крстић, Леонтина Вукомановић, Ана Кокић, Тијана Дапчевић, Весна Дедић, Мина Лазаревић, Лена Богдановић и Миљана Гавриловић.
  Велику захвалност дугујемо бројним донаторима који су за наше даме припремили лепе и вредне дарове  и који су допринели пријатној атмосфери и добром расположењу које је владало током читавог дана у Институту за трансфузију крви Србије.
  Посебан поклон наше гошће добиле су од младог уметника, виолонисте Данила Анђелковића који је одржао концерт у сали Института.  

   

  Више слика можете погледати ОВДЕ