• Go2 travelling и Институт за трансфузију крви Србије

  Ваша локацијаИнститут за ... / Добровољно давање крви /
  20. април 2018.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Буди херој!

  "Буди нечији херој и дај крв 23.04. или 30.04. у Институту за трансфузију крви, улица Светог Саве 39, а за узврат ћеш добити 10% попуста на све летње дестинације агенције Go2 travelling!

  Појави се 23. или 30. априла у Светог Саве 39 13-19х, дај крв и спаси некоме живот, а #go2travelling је ту да ти поклони 10% попуста! "

  Молим вас да се свако ко може одазове акцији, потребне количине крви су велике, заузврат ће свако ко да крв добити Go2 Travelling ваучер са 10% попуста на све летње аранжмане.

  Спаси нечији живот. Дај крв!

  Go2 је склопио сарадњу са Институтом за трансфузију крви Србије са циљем да мотивише све младе људе да дају крв и спасу живот најмање једној особи, а често тим гестом, давалац није ни свестан да спасе чак три људска живота!

  Став Go2 агенције је да су добровољни даваоци прави хероји којима би требало пружити руку у знак поштовања према великим делима које чине за друштво. Ове људе би требало са пуним правом додатно подстаћи да учине добро и себи и другима кроз давалаштво. „Добро ка себи“ се огледа кроз осећај задовољства да су племенити појединци помогли онима којима је помоћ најпотребнија, а „добро ка другима“ кроз несебичну подршку у њиховој борби за живот.

  Go2 се успешно бави омладинским туризмом већ 11 година и због поверења које има међу младима у могућности је да изврши позитиван утицај на млађу популацију, управо ону која има посебан значај међу добровољним даваоцима, подржавајући их на путу добрих дела.