• Oдржана манифестација "Ништа без жена" - 2019. год.

  Ваша локацијаИнститут за ... / Добровољно давање крви /
  11. март 2019.

  Са идејом  да женама даваоцима крви треба указати поштовање и захвалност, као и са пажњом неговати културу давалаштва крви међу женама, пре девет година рођена је Манифестација „Ништа без жена“ . Ове године, на међународни празник Дан жена, 8. марта, у Институту за трансфузију крви Србије, од 7 до 19 часова, све је било у знаку подршке храбрим и хуманим дамама.

  Централни део манифестације обележило је присуство познатих глумица и певачица,које су поздравиле наше даваоце крви, уз нежне звуке акустичне гитаре и пријатне атмосфере  за коју се побринуо „Green bar“.

  Захваљујемо се на предивним поклонима којима смо имали част да обрадујемо племените даме које су уз осмех доказале своју храброст и снагу и спасиле многима живот. Пријатељи акције били су DM drogeria, Апотека Београд, All Me Cosmetics, Oriflame cosmatics, Jaffa Црвенка, Анђели, Coca Cola Hellenic Group, Rauch, цвећаре Blumen Royal Garden, Gentleman, Teleflora, Urban Garden, издавачке куће Архипелаг, Прополис, Чаробна књига, Чигоја, Лагуна, позоришта Звездара Театар, Југословенско драмско позориште, Београдско драмско позориште, Позориште на Теразијама, Народно позориште, Установа културе „Вук Стефановић Караџић”, козметичке куће Афродита козметика, Sabi handmade, Allnut, Cineplexx, Коки колачи, Fanico, Leone i Медић посластичарнице, а за декорацију простора су се побринули Loop Promo Baloni.

  Тог дана Институт је посетило 190 давалаца крви, а од тога 133 жена. Прикупљено је 168 јединица крви за лечење наших најугроженијих пацијената. Упућујемо велику захвалност свим даваоцима крви и свим пријатељима акције, чији смо гест подршке препознали као истинску друштвену и професионалну одговорност и међуљудску солидарност.

  Више фотографија погледајте овде