• Запослени Хемофарма у акцији добровољног давања крви

  Ваша локацијаИнститут за ... / ПР / Вести /
  26. јануар 2017.

   

  Београд, 26. јануар 2017. - Запослени компаније Хемофарм АД и Хемофарм Фондације масовно су се одазвали позиву надлежних здравствених институција и добровољно дали крв. Крв за пацијенте који чекају операције дали су запослени из београдске, вршачке и шабачке централе Хемофарма.

   „Тешко је остати неосетљив на бројне животне изазове са којима се суочава огроман број људи око нас. А данашње веме је, чини ми се више него икад, велики тест за хуманост. Наш фокус усмерен је на здравље, али и ван нашег пословног опредељења трудимо се да будемо добри суграђани и колеге и испунимо личну мисију хуманости. Кад се позиву на добровољно давање крви одазову бројни запослени у три града где Хемофарм послује,  ни мој пример не сме да буде другачији. Зато сам овде да подржим добровољно давалаштво и хуману иницијативу људи са којима радим,“ изјавила је Санда Савић.

  Хемофарм као највећа фармацеутска компанија у региону већ дуги низ година има веома активне секције добровољних давалаца крви, а по потреби се у алармантним ситуацијама одазива на позиве надлежних институција за трансфузију.