• Догађаји

  Ваша локацијаИнститут за ... / Добровољно давање крви /
  03. јануар 2019.

   

   

  Акција добровољног давања крви у сарадњи са Фудбалским клубом Партизан

  17. август 2017.
  Погледајте даље »  

  Акција добровољног давања крви на базенима "Кошутњак"

  17. август 2017.
  Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије и Институт за трансфузију крви Србије организују акцију добровољног давања крви! Akција ће бити организована на ... Погледајте даље »  

  Институт за трансфузију крви Србије и Београдски Зоолошки врт организују акцију добровољног давања крви

  10. август 2017.
  Црвени аутобус Института биће паркиран на Калемегдану, прекопута улаза у Београдски Зоолошки врт у суботу 12. августа, од 11 до 17 часова. Сви хумани грађани који том ... Погледајте даље »  

  Покажите хуманост у Спортском центру „Олимп -Звездара"

  11. јул 2017.
  Спортски центар „Олимп-Звездара" и Институт за трансфузију крви Србије организују летњу акцију добровољног давања крви са циљем одржавања резерви крви на ... Погледајте даље »  

  Будите хумани на базену „Милан Гале Мушкатировић"

  05. јул 2017.
    Спортско-рекреативно-пословни центар „ Милан Гале Мушкатировић “ и Институт за трансфузију крви Србије организују акцију добровољног давања крви! ... Погледајте даље »  

  Акција добровољног давања крви на базенима „Кошутњак"

  05. јул 2017.
    Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије и Институт за трансфузију крви Србије организују акцију добровољног давања крви! Akција ће бити ... Погледајте даље »  

  ЈП „Београдска тврђава" у сарадњи са Институтом за трансфузију крви Србије организоваће акцију добровољног давања крви на Калемегдану!

  28. јун 2017.
    Акција ће бити одржана у недељу 02. јула 2017. године у црвеном аутобусу Института, на Калемегдану на Цариградском друму, у временском периоду од 10 до 16 часова. ... Погледајте даље »  

  Институт за трансфузију крви Србије и Библиотека града Београда организују акцију добровољног давања крви!

  26. јун 2017.
    Акција ће бити одржана у уторак 27. јуна 2017. године, у временском периоду од 10 до 16 часова, у Вуковој сали Библиотеке града Београда, у Кнез Михаиловој улици бр. ... Погледајте даље »  

  И овог лета се дружимо на београдским базенима

  26. јун 2017.
    У петак, 30. јуна 2017. акција добровољног давања крви ће бити организована у Спортско-рекреативно-образовном центру Врачар од 14 до 18 часова. Управа СРОЦ ... Погледајте даље »  

  Поново се дружимо у Борчи у шопинг центру Shoppi

  13. јун 2017.
                Институт за трансфузију крви Србије и Схоппи Ретаил Парк Борча организују другу акцију добровољног давања крви. У суботу 17. јуна од ... Погледајте даље »